Cregui o no cregui, la Ruta Mariana no el deixarà indiferent!

La Ruta Mariana By Toptravel

Bellesa, encant i espiritualitat!

Localizacions

Garantia de calitat

Guia

Acompanyat per professionals

LaRutaMariana By Toptravel

Bellesa, encant i espiritualitat!

A TOPTRAVEL li encantaria portar al seu grup pel recorregut de La Ruta Mariana, un extraordinari viatge per tres països diferents i apassionants destins. El nostre programa està centrat en 3 premisses:

Qualitat, experiències, emoció

Toptravel

Què és La Ruta Mariana?

La Ruta Mariana és un itinerari de fe i cultura que uneix els santuaris del Pilar, Torreciutat, Montserrat, Lourdes i Meritxell, destacats temples marians ubicats a un i costat i altre dels Pirineus i que ofereixen al viatger i peregrí una experiència inoblidable seguin l’empremta de Maria.

A través de diferents etapes, aquest recorregut que discorre per tres països (Espanya, França i Andorra) possibilita la visita dels cinc santuaris sota una mateixa peregrinació i com a destí global.

La Ruta Mariana és un viatge que barreja cultura i devoció, art i espiritualitat, naturalesa i recolliment. Cada un dels santuaris ofereix una forma diferent d’apropar-se a Maria i regala conjunts artístics i monumentals únics. Per això, la Ruta Mariana és visitada tant per creients com per amants del patrimoni.Associació de La Ruta Mariana.

Video cover section

Per què amb Toptravel?

Els nostres principals ingredients d’aquest gran menú són, la professionalitat, l’experiència, l’exclusivitat, la qualitat, la proximitat, la il·lusió i l’afecte. Perseguim un únic propòsit: donar l’oportunitat de gaudir de La Ruta Mariana a totes les persones que s’atreveixin a assaborir-la a la recerca d’emoció, passió i espiritualitat.

Estem a la vostra total disposició!

Hem despertat el seu interès? Contactar

El viatge

Li oferim un viatge fantàstic per al seu grup, acuradament elaborat per poder delectar plenament La Ruta i les seves experiències; sense oblidar cap detall. Podem adaptar la planificació del grup a les seves necessitats específiques, com el punt de partida, la disponibilitat de dies, preferències, interessos i pressupostos.

Els nostres destins passen per la història de tres països i la seva gent, conformant La Ruta Mariana, en un recorregut recomanat de 9 dies, 8 nits aproximadament.

Als peus d’aquesta peculiar silueta de muntanya, un autèntic tren cremallera ens portarà, sota unes privilegiades vistes, al mateix cor del recinte del Santuari de Montserrat.

Un lloc espiritual sense semblança en el món, protegit pel seu paisatge de gran bellesa que, sense dubte, et deixarà sense alè.

Tindrem l’oportunitat de conèixer el Monestir i Santuari en totes les seves facetes, escoltarem el cant de la salve Montserratina a càrrec de l’Escolania de Montserrat; visitarem el Cambril de la Verge de Montserrat, La Moreneta, que ens portarà per un recorregut envoltat de múltiples obres d’art i que desembocarà en el màgic camí de l’Ave Maria. Gaudirem de moltes vivències especials!

 

Situats en ple centre de la capital aragonesa i preparats per conèixer aquesta ciutat monumental amb un gran llegat històric i cultural, amb un protagonisme especial de la seva icona: la Basílica de Nostra Senyora del Pilar, comunament coneguda com “la Pilarica”. Junts descobrirem el perquè!

El nostre apassionat guia ens condueix al llarg de la jornada i despertarà la nostra curiositat amb una atractiva explicació sobre la Basílica i la història del Regne d’Aragó.

Contemplem junts grans obres religioses del pintor Francisco de Goya, la Santa Capella i revelem els secrets i les innumerables anècdotes que s’amaguen dins del temple.

Som uns privilegiats al poder visitar també de la mà del nostre guia, la Catedral de San Salvador o La Seo, inscrita en el Patrimoni Mundial de la Humanitat de la Unesco.

El nostre bus ens conduirà per un paisatge inigualable a la mateixa porta del Santuari de Torreciutat on ens espera una calorosa benvinguda. Un impactant i preciós paratge ple de contrastos envolta el Santuari, a peu de l’embassament El Grado.

Escoltarem les paraules del mateix impulsor del Santuari: Josemaría Escrivá de Balaguer. Ens encaminarà a comprendre i profunditzar els orígens i raons que envolten a aquest gran centre de peregrinació internacional. Un dels amables guies del Santuari Torreciutat ens portarà a tots els rincons amagats per a la majoria dels visitants i ens farà conèixer aquest indret tan espiritual des d'un prisma diferent. 

El Santuari es coneix també com “el Santuari de les Famílies”. Cada any se celebra la tradicional Jornada Mariana de la família, amb l’assistència de més de 16.000 persones!

Lourdes, pura inspiració i energia!

Hem d’estar preparats per estar constantment sorpresos amb cada un dels racons i missatges que hem de conèixer de la mà de Bernardita Soubirous. Anirem a l’impressionant Santuari de Lourdes amb el seu espectacular entorn i reputació internacional. Concebrem, un a un, els famosos signes: la roca, la llum, l’aigua, les multituds i els malalts. 

El capvespre a Lourdes promet instantànies que es quedaran gravades en les nostres retines per sempre!

Està també prevista la participació en la processió de la tarda, coneguda com “La retirada de les torxes” i posteriorment prendre part en el popular cant de l’Ave Maria, amb els creients del món sencer.

Tindrem l’oportunitat de gaudir d’alguna de les mítiques excursions recomanables a fer en l’estada a Lourdes, com per exemple; pujar amb el funicular al Pic du Jer per assaborir increïble panoràmica.

Descobrim el Principat d’Andorra anant a veure una obra mestra arquitectònica, el Santuari de Nostra Senyora de Meritxell, com primer plat estrella del dia!

“La Verge de Meritxell ha sigut, és i serà la guia espiritual del poble andorrà, la llum que il·lumina la vida dels ciutadans. No s’explica el Principat sense la seva verge i viceversa.”

Seguim les passes de la Verge Meritxell, la patrona del país, i escoltarem la seva llegenda, mentre que passegem pel mateix camí, on ella també va passar… Va ser ella qui va escollir el seu lloc i per aquesta raó, els paisans van construir en el seu honor una església, que a causa d’un incendi es va cremar l’any 1972, donant lloc a una nova i majestuosa creació, que demostra l’enllaç entre el passat i el futur.

Seguidament, el nostre expert local ens dirigirà cap a un Tour panoràmic a través de la història, les tradicions, els paisatges incomparables, el patrimoni romànic i la gastronomia andorrana.

La Ruta Mariana

UN MENÚ DEGUSTACIÓ PLE DE SABOR, PERSONALITAT I DEDICACIÓ! DURANT EL VIATGE, EL SEU COR S’OMPLIRÀ DE TRESORS QUE DEIXARAN ESTELA PER SEMPRE.

Condicions

El paquet està calculat a partir de 25 persones, 8 nits / 9 dies.

Què inclou

La nostra dedicada assistència

El transport, (sí ho desitja)

Un guia acompanyant durant tot el viatge

Les visites guiades

Allotjament en hotels acuradament seleccionats

Els desdejunis, esmorzars, sopars, amb aigua i vi, (excepte en els desdejunis)

Les entrades en museus, els Santuaris, Catedrals, incloses durant les visites planificades

Emoció i sorpreses

No inclou

Els passatges d'avió

Una assegurança de viatges i assistència mèdica

Les consumacions a part de les incloses

Propines

Tot el que no està explícitament esmentat

Contacta'ns

Principat d'Andorra (+376) 836 156 info@toptravel.ad larutamariana.toptravel.ad

Formulari de contacte

Preguntes freqüents

Tot el que necessites saber.

Nosaltres només oferim paquets per a grups organitzats però en tot cas estem encantades de poder-vos ajudar de forma particular. Una alternativa recomanable seria dirigir-vos a una associació o centre catòlic on podria adherir-se a un grup organitzat que es decidís emprendre una experiència com aquesta amb Toptravel.
Adaptem la Ruta a les necessitats i preferències dels nostres clients, tenint en compte el vostre punt de partida, la disponibilitat de dies i necessitats a cobrir. Comptareu amb les nostres recomanacions per estudiar la viabilitat de la Ruta proposada.
Nosaltres proposem un itinerari recomanat de 9 dies, 8 nits per poder gaudir plàcidament i intensament les estades en cadascun dels indrets que conformen La Ruta Marina. Altrament, podem adaptar el viatge a la disponibilitat i interessos del Grup, segons ens requereixin.
Personalitzar aquest tipus de serveis per a grups reduïts possiblement implicarà un sobrecost, però estarem encantades de preparar-li una cotització a mida.

Notice: Undefined index: respuesta5 in /srv/vhost/toptravel.ad/home/html/larutamariana/index.php on line 813

Notice: Undefined index: respuesta6 in /srv/vhost/toptravel.ad/home/html/larutamariana/index.php on line 828

Tens alguna altre pregunta? contacta'ns

Subscrigui’s ara per a rebre novetats